top of page

OS

OM

EN HAVE OG ET GAMMELT APOTEK

What's not to like?

Caféen ligger i den bagerste del af det over 200 år gamle apotek. Der hvor vi nu serverer kaffe, sandwich og kage havde apotekeren hans kontor. I bygningerne der omkranser apotekergården var der pillefabrikker, hvor medicinen til apoteket blev produceret. I dag har vi skabt et hyggeligt gårdmiljø, hvor man kan finde specialiteter, brugskunst, en beauty klinik, et blomsterværksted, vores café og man kan gå på opdagelse i den smukke have.

CAFEEN ER MIN DRØM

Og et familieprojekt

Jeg hedder Jette og er caféens ejer. Jeg har haft job som salgschef i forskellige virksomheder, men blev desværre ledig, og har været det i ca. et år. Eftersom mine jobmuligheder blev mindre og mindre, blev jeg tvunget til at tænke grundigt over, hvad jeg vil bruge min tid på, og hvad der gør mig glad.

Inspirationen til at åbne en café kom da jeg besøgte min 25 årige søn - Casper - i København. For 3 år siden købte han, uden nogensinde at have sejlet før, et stort sejlskib, og brugte den som husbåd. Sammen med min mand har vi siden hen brugt stort set alle ferier og helligdage på i bedste Kurs mod Fjerne kyster-stil at renovere skibet sammen med Casper. Nu har han sejlet helt til Grækenland, og pønser på snart at sejle jorden rundt.

Nå, men nu hvor min søn er i fuld gang med at udleve hans drøm, har det inspireret mig til, at ville udleve min egen. Når vi besøgte Casper, inviterede han os ofte til hans yndlingscafé i København, og her kom gnisten, for den café var så god og hyggelig, så det ville jeg også bringe til Middelfart.

Så vi gik i gang. Vi fik lavet en aftale om at overtage en del af den fantastiske gamle apotekerbygning, og Rolf - min mand - har tegnet og bygget hele caféen op. Casper fløj hjem til Danmark for at hjælpe, og har lavet alt grafikken, og jeg har designet caféen, bestilt alle varerne hjem og eksperimenteret med forskellige opskrifter. 

Resultatet er det i ser i dag. Et familieprojekt som vi alle har grædt og svedt for skulle lykkedes. Men vi er slet ikke færdige!

IMG_0510.jpeg
bottom of page